Bugun...



İLYAS YALÇINTAŞ , CEYHAN’I COŞTURDU

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Türk Pop Müziğinin son dönemde yetiştirdiği önemli sanatçılardan İlyas Yalçıntaş’ı Ceyhanlılarla buluşturdu. Hemşehrilerine seslenen Başkan Boydak, Ceyhan’a gelecek yatırımlar ve yeni dönemdeki projeler hakkında müjdeleri bir bir verdi.

facebook-paylas
Tarih: 23-03-2019 11:31

İLYAS YALÇINTAŞ , CEYHAN’I COŞTURDU

İLYAS YALÇINTAŞ , CEYHAN’I COŞTURDU 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, Türk Pop Müziğinin son dönemde yetiştirdiği önemli sanatçılardan İlyas Yalçıntaş’ı Ceyhanlılarla buluşturdu. Hemşehrilerine seslenen Başkan Boydak, Ceyhan’a gelecek yatırımlar ve yeni dönemdeki projeler hakkında müjdeleri bir bir verdi.

 

Ceyhan Belediyesi, Türk Pop Müziğin son dönemde yetiştirdiği en önemli sanatçılarından İlyas Yalçıntaş’ı Ceyhanlılarla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere Ceyhanlılar yoğun ilgi gösterdi. 

 

Türk Pop Müziğinin son dönemdeki en gözde sanatçılarından İlyas Yalçıntaş’ın şarkılarıyla coşan hemşehrilerine hitap eden Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak, beş yıl içinde Ceyhan’a kazandıracağı projelere, yatırımlara ve Cumhur İttifakı’nın ülkenin bekası için önemine değindi. 

 

‘‘31 MART’TA DESTAN YAZACAĞIZ’’

 

Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran binlerce Ceyhanlıya gösterdikleri yoğun ilgi ve alakadan ötürü teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, ‘’31 Mart’ta Ceyhan’ımız, Adana’mız, ülkemiz için çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bütün emperyalist ülkeler tarih boyunca olduğu gibi ülkemiz üzerinde oyunlar oynuyorlar. Tek amaçları bizi de Suriye'nin Irak'ın durumuna düşürmek istiyorlar. Bu topraklarda birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıkça asla bu emellerine ulaşamayacaklar. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları son olarak hepimiz 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde yaşadık. O gece nasıl birlik, beraberlik içerisinde bu emperyalist güçlere izin vermediysek, o hain geceden sonra ülkenin bekası için kurulan Cumhur İttifakı’na 31 Mart akşamı en güçlü desteği vereceğinizden eminim. 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’na gönül veren Ceyhanlılar olarak hep birlikte destan yazacağız. Ülkemize ekonomik saldırılar düzenleyenler o günden sonra Türkiye’deki güven ve istikrarı anlayacaklar. Dört buçuk yıl seçimin olmadığı, istikrarın devam ettiği Türkiye en büyük yatırımları gerçekleştirecek’’ dedi.

 

2020’DE CEYHAN HIZLI TRENE KAVUŞUYOR

 

Bir buçuk yıllık ara dönemde görevi devraldığını hatırlatan Başkan Boydak, ‘‘ Bir buçuk yıllık görev süremizde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Göreve geldiğimizde bizden önceki üç buçuk yıllık zamanda yapılan hizmetlerin tam tamına dört buçuk katını vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca bu sürede beş yıl içerisinde hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizin temelini ve altyapısını oluşturduk. Hükümetimizin projeleri arasında yer alan Mersin-Adana- Toprakkale hızlı tren projesiyle Ceyhan-Adana arası 20 dakikaya, Ceyhan-Mersin arası ise 1 saate düşecek. Bu projeyle birlikte ilçemizin ana geçiş güzergahlarına alt geçitler yapılarak trafik sorunu ortadan kalkacak. Yapımı hızla devam eden hızlı tren projesi 2020 yılında tamamlanarak hizmete girecek’’ şeklinde konuştu. 

 

BAŞKAN BOYDAK: KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATIYORUZ

 

Yeni dönemde vaat ettikleri tüm projelerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bakanlıkların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, ‘‘ Yeni dönemde hayata geçireceğimiz tüm projelerimizin alt yapı çalışmaları hazır durumda. Ceyhan’a yakışacak kentsel dönüşüm, Ceyhan Nehri Islahı projelerimizi bakanlıklarımızın bütçeleriyle yapacağız. Ceyhan Nehri kıyısını sosyal yaşam alanlarıyla donatarak artık nehre sırtımızı dönmeyeceğiz. Kentsel Dönüşüm Projemizin 270 dönüm alan üzerindeki birinci etabını başlatıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanımız bu projemiz için Pazar günü bizzat Ceyhan’da olacak. Üç bin konutun yapılacağı bu alanda her kesime uygun daireler inşa edeceğiz’’ dedi.

 

CEYHAN’DA İŞSİZLİK SONA ERİYOR 

 

Ceyhan’a gelecek önemli yatırımların başladığının müjdesini veren Başkan Boydak, ‘‘Ceyhan’ın en önemli yatırımlarından bir tanesi Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Adana ziyaretinde 40 bin vatandaşımızın istihdam sağlayacağını söyledi. Bu yatırımların  başlangıcında 3 binin üzerinde işçi çalışacak. Adana’da gerçekleşen yatırım lasmanında yetkililer hangi vasıflarda eleman alacaklarının listesini verdi. Gençlerimize kurslar açarak çeşitli alanlarda sertifikalar vereceğiz. Bu yatırımlarda Ceyhan’ımızın evlatları çalışacak. Dışarıdan gelecek istihdamların karşısında duracağız. Benim Ceyhan’ımın gençleri dışarılarda ne iş arayacak, ne de işsiz kalacak’’ dedi.

 

BİNLERCE CEYHANLI DOYASIYA EĞLENDİ

Ceyhan’a gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen Türk Pop Müziğinin başarılı sanatçısı İlyas Yalçıntaş , söylediği şarkılarla binlerce Ceyhanlıyı doyasıya eğlendirdi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ali Alper Boydak’a düzenlediği konser etkinliği için teşekkür eden binlerce vatandaş, Ceyhan Belediyesi’nin şimdiye kadar düzenlediği sosyal etkinliklerle ilçeye renk kattığını söyledi.




Bu haber 1194 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI