Bugun...



CEYHAN’DA ECE SEÇKİN’E YOĞUN İLGİ

Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’ın düzenlediği Ece Seçkin Konser’ine Ceyhanlılar yoğun ilgi gösterdi.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2019 06:49

CEYHAN’DA ECE SEÇKİN’E YOĞUN İLGİ

CEYHAN’DA ECE SEÇKİN’E YOĞUN İLGİ

Millet İttifakının Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’ın düzenlediği Ece Seçkin Konser’ine Ceyhanlılar yoğun ilgi gösterdi.

Ece Seçkin okuduğu birbirinden güzel şarkılarıyla Ceyhanlıları coşturdu.

Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, burada yaptığı konuşmada projelerini Ceyhanlılarla paylaştı.

TÜM PARTİLİ PARTİSİZ, TÜM CEYHAN’NIN ADAYIYIM

Millet ittifakı Ceyhan Belediye başkan adayı Kadir Aydar projelerini slayt gösterisi ile anlattı.

Aydar konuşmasına şu sözlerle başladı; “Sözü güzel, Özü Güzel, Yüreği güzel, Kendi güzel Ceyhan’ın ben artık şarkı dinlemek istemiyorum, Şarkı söylemek istiyorum. Ceyhan benim büyük ailem 31 Marta bir seçime gidiyoruz bu bir genel seçim değil, bu bir yerel seçim ve bu seçimde belediye başkanı seçeceksiniz ve Ceyhan’ın kaderini belirleyeceksiniz bu seçimde siyasi parti olmaz bu seçimde hizmet edecek adayın seçimidir kısacası Ben AK Partilinin, CHP’lilerin, Demokrat Partililerin, HDP’lilerin, İYİ Parti’lilerin kısacası tüm Ceyhanlıların adayıyım bizde insan ayırma olmaz, Biz insanları ötekileştirmeyiz, Biz hizmet için varız, Ceyhan benim  büyük ailem, Ceyhan’ı birlikte yöneteceğiz, Biz hep birlikte Ceyhan’ız”

CHP Adayı Kadir Aydar konuşmasına bir slayt gösterisi eşliğinde projelerini anlatarak devam etti.

Ece Seçkin konserine CHP İl başkanı Mehmet Çelebi, CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Millet İttifakı büyükşehir belediye başkan adayı Zeydan Karalar, İyi Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen eşleri ile katılarak Genç başkan Kadir Aydar’a destek vererek birer konuşma yaptılar.

ÇİCEK VE CEYHANSPOR FORMASI VERDİ

Millet İttifakı Genç Ceyhan Belediye Başkan adayı Kadir Aydar sanatçı Ece Seçkin’e hoş geldiniz diyerek çiçek verirken hem Ceyhan spor forması hem de Ceyhan spor atkısı hediye etti.

 




Bu haber 2078 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA
GAZETEMİZ

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HE_20c42d8da2bd0cbd961d4bfbbd8f2b13.php
YAZARLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
nöbetçi eczaneler
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI