Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başhekim Musa İnal'ın Tayini Çıktı
Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Musa İnal, Adana Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.
Başhekim Musa İnal'ın Tayini Çıktı
Tarih 31 Aralık 2010, 13:30
Ceyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Musa İnal, Adana Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

Ceyhan’da uzun süre başarılı bir şekilde görev yapan İnal, yeni görev yeri olan Adana Aşkın Tüfekçi Devlet Hastanesinde başhekimi olarak göreve başladı. Ceyhan Devlet Hastanesinde başhekimlik yapan İnal, görevde bulunduğu süre içerisinde önemli çalışmalara imza attı. Ceyhan Devlet Hastanesinde boşalan başhekimlik görevine, eski başhekim yardımcısı Op.Dr. Selçuk Barlas’ın getirildiği öğrenildi.

Ceyhan’da bulunduğu süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan ve Ceyhan’ı sağlık noktasında yukarılara taşıyan Musa İnal’ın Ceyhan’dan gitme sebebinin ne olduğu merak konusu oldu.

Ceyhan’da başhekimlik görevini hakkıyla icra eden Musa İnal’a teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

YAZARLARIMIZ

19 Rakamının Sırrı19 Mayıs 2012
 Online :  29   |     Toplam :  1201875   |     Ip Adresiniz :  38.107.179.231

Truva Reklam, Matbaacılık & Bilgisayar Ldt.Şti. | Yeni Ceyhan Gazetesi. Her hakkı saklıdır ©

YASAL UYARI: YENİCEYHAN Gazetesi; Sitemizde yayınlanan her türlü, resim, makale, yazı veya belgenin site yetkililerimizden izinsiz olarak kaynak gösterilerek dahi alınması, kopyalanması veya yayınlanması yasaktır. Aksi takdirde resmi işlemlere başvurulacaktır.

Tasarım : KlasDizayn.Com | Altyapı: MyDesign